18
May 13

Me të rinjtë e Prizrenit

WMKIT workshop Open Labs and FLOSSKPas prezantimeve në Tiranë, Athinë, Prishtinë dhe Krete WMKIT, paketa edukative dhe inovative open hardware e krijuar fillimisht në Shqipëri, u prezantua dhe në Prizren (Kosovë) gjatë njëtakimi me të rinjtë e qytetit.
Falenderojmë veçanërisht Besfort Gurin dhe organizatën FLOSSK për organizimin e takimit.

Ku: Universiteti i Prizrenit, Prizren (Kosovë)
Kur: 17.05.2013 @ 10.30
Ndërlidhje: Facebook event, Google+ event, article source openlabs.cc

WMKIT workshop Open Labs and FLOSSKOpen Labs prizren


istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat sarıyer evden eve nakliyat beylikdüzü evden eve nakliyat şişli evden eve nakliyat