18
May 13

Me të rinjtë e Prizrenit

WMKIT workshop Open Labs and FLOSSKPas prezantimeve në Tiranë, Athinë, Prishtinë dhe Krete WMKIT, paketa edukative dhe inovative open hardware e krijuar fillimisht në Shqipëri, u prezantua dhe në Prizren (Kosovë) gjatë njëtakimi me të rinjtë e qytetit.
Falenderojmë veçanërisht Besfort Gurin dhe organizatën FLOSSK për organizimin e takimit.

Ku: Universiteti i Prizrenit, Prizren (Kosovë)
Kur: 17.05.2013 @ 10.30
Ndërlidhje: Facebook event, Google+ event, article source openlabs.cc

WMKIT workshop Open Labs and FLOSSKOpen Labs prizren


14
May 13

Workshop WMKIT në Commons Fest 2013 (Kretë, Greqi)

WMKIT workshop at Commons Fest 2013Disa foto nga workshop-i i skuadrës WMKIT në Kretë të Greqisë gjatë datave 14-21 Prill 2013.

WMKIT workshop at Commons Fest 2013WMKIT workshop at Commons Fest 2013WMKIT workshop at Commons Fest 2013WMKIT workshop at Commons Fest 2013WMKIT workshop at Commons Fest 2013WMKIT workshop at Commons Fest 2013WMKIT workshop at Commons Fest 2013WMKIT workshop at Commons Fest 2013WMKIT workshop at Commons Fest 2013

 


12
Mar 13

Me shume video nga eksperimentet

Thanks to Besfort we have two more user generated videos of users that have completed

Faleminderit Besfort


11
Mar 13

Unboxing i parë i WMKIT

Video e parë unboxing e paketës WMKIT nga Besfort Guri një nga anëtarët e FLOSSK nga Kosova. Faleminderit Besfort! Blog post (në gjuhën shqipe) në besiguri.wordpress.com.


istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat sarıyer evden eve nakliyat beylikdüzü evden eve nakliyat şişli evden eve nakliyat