Rreth nesh

WMKIT është një projekt i krijuar, zhvilluar dhe i menaxhuar në bashkëpunim me organizatat ballkanike të mëposhtme:

FLOSSK
FLOSS Kosova është një organizatë jo-qeveritare, jo-fitimprurëse e themeluar me qëllim mbështjen, nxitjen dhe zhvillimin e programeve  Free/Libre Open Source fondacionin Wikimedia, standardet në web duke përdorur komunikimin e lirë dhe të hapur etj. Për më tepër informacion rreth projekteve të organizatës: flossk.org

KIKA
KIKA është një hackerspace me qender ne Shkup. Emri KIKA bazohet ne shprehjen ‘Kika është Informacion, kulture, autonomi”. Në Kika bashkohen komunitetet lokale per Python, Ruby, GNU/Linux dhe komunitetet e softuerit të lirë me qellim krijimin e seminareve, ligjëratave dhe hakim. Ju mund të merrni më shumë informacion në hackerspaces.org/wiki/KIKA

OPEN LABS
Open Labs është një organizatë jo-qeveritare dhe jo-fitimprurëse e themeluar ne 2012, me seli në Tiranë. Qëllimi i organizatës është mbështeja dhe promovimi i iniciativave dhe teknollogjive që sjellin më afër shoqërine me dijen e hapur. Në Open Labs besojmë që teknollogjia e hapur si Free/Open Source Software/Harware është një nga veglat më të fuqishme që kemi në dispozicion për të sjellur ndryshim në të gjitha nivelet. Aktivitetet e Open Labs Albania prezantohen në mënyrë të detajuar në openlabs.cc.


istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat sarıyer evden eve nakliyat beylikdüzü evden eve nakliyat şişli evden eve nakliyat