Paketa WMKIT

WMKIT është një paketë edukative e bazuar në një mikrokontroller e krijuar me qëllimin që të mësojmë parimet e programimit dhe qarqeve elektronike lehtësisht.

Përtej kësaj, qëllimi është që të mësoni dhe krijoni duke përdorur një gamë të gjerë të elementëve elektronikë nëpërmjet qarqeve të vogla.

Skuadra WMKIT është duke punuar për krijimin e një forumi dhe një sistemi wiki me qëllim që të bëheni dhe ju një pjesë aktive e projektit.


istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat sarıyer evden eve nakliyat beylikdüzü evden eve nakliyat şişli evden eve nakliyat